Emdrup Zoneterapi
v/ Grete Petersen

Emdrup zonterapi logo

Samtale

par-tjek

”Par hjælpes effektivt til en bedre trivsel med et Par-tjek”

Et godt parforhold styrker vores helbred og livskvalitet, men det kan være svært at bevare et sundt og trygt forhold. Forskning viser at vores parforholdstilfredshed falder over tid, og for at bremse denne udvikling er der brug for at stoppe op og give parforholdet et grundigt ”eftersyn”. Parforholdet plejer ikke sig selv…

Et Par-tjek giver information om jeres parforhold lider under de mest almindeligt forekommende vanskeligheder, så I kan tage hånd om dem på en god måde – mens I stadig elsker hinanden. Desuden modtager I også viden om betydningen af de styrker og ressourcer, som findes i jeres parforhold, men som mange desværre glemmer med tiden.

Har I børn, vil et Par-tjek være en gave til dem, da kvaliteten af forældres parforhold er afgørende for børnenes trivsel og udvikling i familien.

 

Praktisk om Par-tjek

Par-tjek er et forskningsbaseret koncept udviklet af Center for Familieudvikling og Aarhus Universitet i samarbejde med professor Cordova fra Clark University i USA.

Et Par-tjek er ikke terapi, men består af et online spørgeskema - som I besvarer inden vi ses – og 2 par samtaler af 1,5 times varighed hos mig.

  • Under et Par-tjek modtager I en mundtlig feedback på styrker og udfordringer
  • Under et Par-tjek modtager I en personlig feedbackrapport, som I kan arbejde videre med derhjemme

 

Forskning viser at et enkelt par-tjek øger parforholdstilfredsheden i sig selv, og at effekten er endnu større efter gentagelsen af et par-tjek. F.eks. kan I løbende tage temperaturen på jeres parforhold ved at tage et Par-tjek en gang om året.

Par-tjekket kan selvfølgelig kombineres med flere samtaler, hvis I har brug for det.

Grete Petersen

Psykoterapeut og certificeret Par-tjek vejleder